Rólunk

Alapítványi Coloproctológia Szakrendelés, Magánrendelés

Rendelést végző főorvos: Dr. Németh Attila, a régió legnagyobb, több, mint 25 éves kizárólagos proctológiai gyakorlattal rendelkező sebész-proctológusa

Dr_Nemeth_Attila

 

Alapítványunkról

Itt gyűjtöttük össze Alapítványunk közérdekű adatait:

Az Alapítvány Alapító Okirata:

Alapító Okirat - Coloproctologia Alapítvány

Az Alapítvány 2017-es stratégiája, tevékenységei, célcsoportja:

Coloproctologia Alapítvány - Stratégia - 2017

Az Alapítvány 2016-os lezárt pénzügyi beszámolója:

Coloproctologia-Alapitvány-Beszámoló-2016

Az Alapítvány kurátora: Gerzsényi László (elérhető az alapítványi elérhetőségeken)

 

Kérjük támogassa az Alapítványunkat!

Kérjük támogassa alapítványunkat adója 1%-ával (adószám: 18598999-1-09)

Kérjük ha teheti adományozzon alapítványunknak, hogy céljainkat minél teljes körűbben megvalósíthassunk:

Számlaszám: 10702064-68400826-51100005

Kérjük ha adományt küld megjegyzésbe írja be, hogy "Adomány" és a kedves nevét, egyéb közlendőt ne tegyen,

Az adományozásról az igazolás kiállításához szükségünk van az alábbi adatokra, ehhez kérjük ezeket emailben küldje meg nekünk a rendelo.coloproctologia@gmail.com email címre: név (+lánykori név ha eltérő), születési hely és idő, állandó lakcím, adószám

 

Megvalósult Az informatika alkalmazása a gyógykezelésekben

Az Önálló Magyar Coloproctologiai Fejlesztéséért Alapítvány az Európai Unió forrásából 90% támogatási intenzitás mellett 35.880.183 forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program GINOP-3.3.3-17 kódszámú „Online kormányzati, közigazgatási és e-egészségügyi szolgáltatások terjedésének és a digitális jólét megteremtésének elősegítése országos, illetve helyi civil és szakmai szervezetek támogatásával” című konstrukció keretén belül (GINOP-3.3.3-17-2017-00009 Informatika alkalmazása a gyógykezelésben), amely során megvalósuló 26 eseménnyel több, mint 500 személyhez sikerült eljuttatni az e-health megoldások használatát.

Az Önálló Magyar Coloproctologiai Fejlesztéséért Alapítvány a projekt keretében 25 rendezvényt valósított meg. Több, mint 50 személy részt vett a “tudatos és modern egészségmegőrzés” programban is, ahol az alapítvány ingyenes orvosi vizsgálatot nyújtott a résztvevők számára. A programban a résztvevők mobiltelefonok és karra csatolható okos eszközök segítségével rögzíthették az életmódjukat, így lényegesen komolyabban és mélyebben sajátították el az Androidos mobiltelefonok és az Androidos okos eszközök használatát az egészségük megőrzésében.

A projektben tartottak egész napos eseményeket is, amelyek egyszerre álltak informatikai ismeretekből, releváns szakorvosi ismeretekből, mobil és e-health eszközök gyakorlati bemutatójából valamint párhuzamosan kisebb worshopokból.

Megvalósult 13 rövid tematikus előadás is, ahol kiemelten foglalkoztak a célcsoport igényeivel és minden előadáson szerepelt az adott célcsoport számára fontos egészségügyi ismeretek átadása (diabéteszesek, sztómaviselők, magas vérnyomásos betegek). Az előadásokon részt vett egy szakorvos, aki hozzásegítette a résztvevőket a számukra leginkább javasolt e-health eszközök használatához. Ezeket az eszközöket a jelenlevőknek minden alkalommal lehetőségük volt kipróbálni, valamint az érdeklődők (akik bekapcsolódtak a “tudatos és modern egészségmegőrzés” programunkba) ezeket az eszközöket 2-6 hétre haza is vitték kipróbálni, melynek a végén szakorvossal és informatikai szakemberrel konzultáltak a tapasztalataikról.

A projekt során tartottak 2-4 órás workshopot olyan résztvevők számára, akik már részt vettek valamelyik előadáson. A jelenlévők mélyebben megismerkedhettek a mobiltelefonokkal, az egészségügyi okos eszközökkel, vérnyomást mértek, testsúlyt testzsír százalékkal, valamint vércukrot. A résztvevők választ kaphattak az eszközökkel kapcsolatos technikai és egészségügyi kérdéseikre, valamint a jelen lévő szakértőktől orvosi és informatikai kérdésekre is válaszokat kaphattak. A workshopok alkalmával bemutatták az idősebb korosztálynak az Ügyfélkapu használatát, hogy lehetőségük nyíljon ügyeik könnyebb intézéséhez. Valamint tartottak két kirándulással egybekötött előadást és workshopot sztómás betegek számára.

További tájékoztatásért lépjen velünk kapcsolatba