Időpont foglalás

FONTOS INFROMÁCIÓ: 2019. JÚLIUS 16-tól AUGUSZTUS 21-ig a rendelés szünetel!

 

Amennyiben szeretne bejelentkezni egy időpontra hozzánk, ezt a következőképp teheti meg:

  1. Telefonon: Hívja a +36-20-503-6323 telefonszámot és lépjen kapcsolatba velünk. Ön munkanapokon 9-15 óra között tud időpontot foglalni bármelyik szolgáltatásunkkal kapcsolatban
  2. Email: Írjon nekünk emailt a rendelo.coloproctologia@gmail.com email címre és írja le mikor és mivel kapcsolatban szeretne időpontot foglalni. Munkatársunk felkeresi Önt a foglalásával kapcsolatban. 
  3. Honlap: Ön honlapunkon keresztül is küldhet nekünk üzenetet, ahol leírhatja a foglalása részleteit és esetlegesen kérdéseket is feltehet. 24 órán belül válaszolunk Önnek. 
  4. Online foglalás: Amennyiben online szeretne foglalni, azt mehteheti ide kattintva. Az online foglaláshoz Facebook account szükséges. Miután belépett a felületre, néhány fontos adatát elkéri a rendszer, kérjük pontosan válaszoljon ezekre. Ezután keresse az Alapítványi Coloproctológia Szakrendelőt a listában és válassza ki az Ön számára megfelelő időpontot és kattintson a "Befoglal" gombra. 

Ne maradjon le semmiről, íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy tájékoztathassuk az aktuális kedvezményeinkről és híreinkről.